Pagina de start a forumului ecig.MyForum.ro
Pagina de start a forumului ecig.MyForum.ro FAQ Cautare Membri Grupuri Profil Mesaje private

Acum este: 11/10/2026 16:34  
Cum m-a ajutat tigara electronica?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului ecig.MyForum.ro -> Discutii generale despre tigari electronice Subiectul anterior | Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Cris
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 08/Iun/2009

MesajTrimis: 09/06/2009 23:30    Titlul subiectului: Cum m-a ajutat tigara electronica? Raspunde cu citat (quote)

Pe mine m-a ajutat mai mult decat ma asteptam. Incercasem inainte sa cumpar, dar dupa ce deja ai fumat mai mult ziua respectiva, afara, nu se simte lafel. Mi-am imaginat ca o sa ajung de la un colet (sau mai mult uneori ) pe zi, la un pachet pentru doua-trei zile, eliminand tigarile fumate din plictiseala, gest sau cand aveam chef doar de doua fumuri si fumam o tigara.
A fost un efort de ambitie cand m-am trezit si fierbeam sa fumez. Trei-patru ore am reusit sa ma abtin, fumand din tigara electronica atunci cand nu ma mai puteam abtine. Pana la urma am aprins-o. Dezamagire, nu mi-a mai placut. Saptamana urmatoare aprindeam 2-4 tigari pe zi fara vreun efort de vointa, evident ca noaptea la carciuma se mai duce o baterie, mai vrei ceva tare, mai mult fum etc. Nu mi-am propus sa ma las de fumat. Dupa o saptamana in care am inceput sa ma simt tot mai bine am inceput sa imi dau seama ce handicap imi aduce fumatul. De 17 ani, fara pauza, am trecut de aproximativ 10 ani pe tigari mai usoare, in general lights, fara sa ma opresc la o marca anume. Cel mai consecvent am fost cu Kent lung de un an incoace. Cand eram mai mic fumam mult, dupa situatie 2-4 pachete pe zi, de ceva timp incoace cam un pachet.

Problema a aparut cand s-a stricat un acumulator, imi arata incarcat in priza si descarcat cand fumam. Cele trei saptamani cat a durat rezolvarea garantiei am inceput sa fumez mai mult. Apoi atomizorul a inceput sa scoata tot mai putin fum. Au aparut momente cand ma gandeam sa mai cumpar una de rezerva si pana atunci mai fumez si Kent sau Marlboro lights.

Am cumparat de la cineva din Bucuresti de data asta o alta tigara, atomizorul vechi il trimit la garantie in curand, impreuna cu un prieten care deja are 2 atomizoare si 2 baterii moarte. Eh, de data asta atomizorul ba merge, ba merge slab, ba imi da un fum cu un miros de metal incins. Sunt momente cand imi aprind tigara doar sa nu mai simt fumul ala care imi aminteste de pistolul de lipit. Am luat arome noi (cioco, pepene galben, mar ) in ideea de a mai astupa acea aroma de cositor trecut prin pasta decapanta. Nu sunt inca multumit, ideea e excelenta, gustul, tot, insa vreau ceva care sa tina asa cum trebuie gustul tigarilor, nu cu bateria descarcata in bar, cu atomizor prea incins, fum putin sau cu gust ciudat uneori...ceva care sa functioneze bine. Si porțiunea proasta e ca am cheltuit deja cam 700 RON luna trecuta cu tigari electronice. Din banii astia am rezerve serioase, e drept, dar mi se pare cam mult, si la cum functioneaza, costul nu se va amortiza in 3 luni cu economia la tigari. Socotelile de pe site-urile lor sunt bullshit :lol:

Am vazut pe alte forumuri ca unii chiar au renuntat la fumat, si unii fumatori inraiti, mai vechi si mai convinsi decat mine. Poate chiar era cazul, cu sau fara tigara electronica sa renunte, si pentru ei a fost/ e doar o parghie pana renunta de tot. Parerea mea e ca daca fumezi doar din tigara electronica sa scazi nivelul de nicotina la o luna-doua e floare la ureche. Cel mai important e gustul, dar si obisnuinta, cu toate micile tabieturi, ca altfel ne lasam toti cu bomboane din alea pana acum.
Pentru tine cum a fost?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
animalplanet2
Fumător incepator
Fumător incepator

Data inscrierii: 10/Iul/2012

MesajTrimis: 30/07/2012 15:49    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Please people don’t stop write interest posts! I glad to find this and I hope that tomorrow I will find interest post in your site again
Sus
animalplanet2
Fumător incepator
Fumător incepator

Data inscrierii: 10/Iul/2012

MesajTrimis: 01/08/2012 04:54    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Thanks for the inihsgt. It brings light into the dark!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului ecig.MyForum.ro -> Discutii generale despre tigari electronice Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum